Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
acest caine este cane corso
#1
Vreau sa iau de la cineva un cane corso si nu stiu sigur daca este chiar unncane corso sau este corcit tipul de la care vreau sa il iau mi-a zis ca a dat pe el cand la luat undeva la 400 de euro, ii da deoarece se muta de la curte la bloc cainele are 2 ani are carnet de sanatate.

http://static.md/6d700943c69f000b9393759ac98c46d9.jpeg


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   
Răspunde
#2
Sincer nu ma pot pronunta, nu cunosc prea bine rasa, eu unul as zice ca nu, sau daca e, nu e un exemplar prea reusit.
Lucrurile nu se intampla asa deodata, tre' sa le faci sa se intample de fiecare data.
Răspunde
#3
sincer nici eu nu cred ca e cane corso.... am o cunostinta ce are cane corso pur dapoi nicidecum nu arata asa...
Răspunde
#4
Nu este exemplar de Cane Corso. Pare scurt in picioare, cute multe la nas, cel mai bun caz un mix de Cane Corso cu Mastino Napoletano sau alte rase iberice . Nu sunt chinolog de meserie,e doar o pasiune dar sunt de urmatoarea parere:daca un caine de n sute de euro nu are acte de apartenenta la rasa,ceva teste de sanatate,etc nu prea isi merita banii; rasele molossoide sunt prin definitie caini loiali,de gabarit ridicat folositi in paza/protectie/vanatoare de regula,caini cu un singur stapan.de ce ti-ai lua un asemenea caine daca nu poti avea grija sa-i asiguri ce ii trebuie pentru maxim 14-15ani?de ce sa strici viitorul cainelui ca esti incapabil?vad cum se da cu piciorul la ani de munca depusi pentru definirea acestor rase de caini..putin trist.. vad zilnic zeci de anunturi cu astfel de continut pe cele mai ordinare site-uri de vanzari on-line..mi se rupe sufletul la fiecare si as vrea sa-i iau pe toti acasa Sad dar ma enervez instant la promovarea abuzului animalelor insotit de sume nesimtite pretinse de stapani iubitori pe care i-a lovit viata...in fine,am deviat un pic..in concluzie, nu este Cane Corso,nu cred ca e importanta vrajeala cu pretul de achizitie..
Răspunde
#5
Cainele se sperie foarte repede, o sa pun maine cateva poze cu el

(12-17-2014, 09:40 PM)Bloody_mary a scris:  Nu este exemplar de Cane Corso. Pare scurt in picioare, cute multe la nas, cel mai bun caz un mix de Cane Corso cu Mastino Napoletano sau alte rase iberice . Nu sunt chinolog de meserie,e doar o pasiune dar sunt de urmatoarea parere:daca un caine de n sute de euro nu are acte de apartenenta la rasa,ceva teste de sanatate,etc nu prea isi merita banii; rasele molossoide sunt prin definitie caini loiali,de gabarit ridicat folositi in paza/protectie/vanatoare de regula,caini cu un singur stapan.de ce ti-ai lua un asemenea caine daca nu poti avea grija sa-i asiguri ce ii trebuie pentru maxim 14-15ani?de ce sa strici viitorul cainelui ca esti incapabil?vad cum se da cu piciorul la ani de munca depusi pentru definirea acestor rase de caini..putin trist.. vad zilnic zeci de anunturi cu astfel de continut pe cele mai ordinare site-uri de vanzari on-line..mi se rupe sufletul la fiecare si as vrea sa-i iau pe toti acasa Sad dar ma enervez instant la promovarea abuzului animalelor insotit de sume nesimtite pretinse de stapani iubitori pe care i-a lovit viata...in fine,am deviat un pic..in concluzie, nu este Cane Corso,nu cred ca e importanta vrajeala cu pretul de achizitie..
Si eu cred ca este un mix de cane corso cu napoletano am vazut pe google mix de cane corso cu napoletano si seamana izbitor cu al meu mai ales la falci le are proeminente, lasate in jos
Răspunde
#6
http://static.md/c094c4d1a76c533a1b00565672ef858a.jpeg
http://static.md/6580e911742f81f132de37b7fdc0a99e.jpeg
RăspundeSăritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)
Change Theme